Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Parlem de Música - Pere Vallribera i Moliné

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 09-04-2015

Parlem de Música - Pere Vallribera i Moliné

Parlem del mestre Pere Vallribera i Moliné, el pianista que, nascut a Sallent el 1903, va viure a cavall de Barcelona, Gelida i la platja del Far de Sant Cristòfol a Vilanova i la Geltrú. Va ser figura cabdal de la música de cambra a Catalunya i de la Pedagogia musical des del Conservatori del Liceu i des de casa seva fins que va morir el 1990. La seva memòria és la de la música catalana del segle XX.

El seu fill, Manuel Vallribera, arquitecte, que va ser president del Conservatori de Música del Liceu, ens presentarà al músic Pere Vallribera conjuntament amb el que va ser deixeble seu, el reconegut pianista Francesc Burrull. Es recordarà l’ amistat del mestre Vallribera amb vilanovins com Eduard Toldrà, el ballarí Joan Magrinyà, la pianista Leonora Milà, amb Alexandre de Cabanyes, amb Enric C. Ricart. També amb Eugeni d’ Ors.

Presentarà aquest Parlem de música Oriol Pi de Cabanyes. Francesc Burrull ens mostrarà un tast del seu domini del teclat.

Durada: 60'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!