Agenda del Penedès

Excursions, sortides

Tupí or not Tupí

Vilanova i la Geltrú | Centre d'Art Contemporani La Sala | 18-04-2015 fins 28-06-2015

Tupí or not Tupí

A la mostra es podran veure obres d'artistes actuals com Jaume Plensa, Ignasi Abellí, Jordi Fulla, Manuel Morales o Jo Milne; que es confrontaran amb una trentena de peces entre pintures, gravats i escultures dels segles XVII i XIX dels fons de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, que habitualment es troben a les reserves del museu. L'exposició ha estat produïda per Art Públic, Col·lecció Biel Torrens, i comissariada per Lluís Torrens.

Activitats complementàries
"Tupí or not tupí" es podrà visitar fins al 28 de juny a la Sala de les Voltes. Entre les activitats complementàries a la mostra, destaca la visita comentada a càrrec del mateix comissari, dissabte 25 d'abril a les 12 h.
També cal destacar la "Art Class. Introducció de l'art contemporani al currículum escolar", a càrrec d'Art Públic, dirigida al professorat de tots els cicles educatius i a persones interessades. Es farà diumenge 20 de maig a les 18 h, amb reserva prèvia.
Altres activitats són les visites comentades a l'exposició de dissabte 23 de maig i diumenge 14 de juny a les 12 h, les visites i tallers escolars amb reserva prèvia, i el taller familiar Tupí or not Tupí perquè els més petits s'introdueixin en l¡art contemporani, diumenge 17 de maig a les 12 h amb reserva prèvia.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!