Agenda del Penedès

Excursions, sortides

Passeig artitzat a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Claustre de Sant Francesc | 05-08-2015

Passeig artitzat a Vilafranca

El punt de trobada serà el claustre de Sant Francesc, a les 7 de la tarda. El recinte del claustre acull en aquest moment l’exposició “Nexes&Poètics” de Pere Casanovas i Pep Camps, la instal·lació “La pell que l’habita” d’Anna Cuscó i és també un dels punts del projecte “Registres de l’itinerari memòria” de Maria Martínez Miró. Tot seguit la passejada s’adreçarà al parc Tívoli on des del mes de febrer hi ha la pintura mural “En  memòria dels qui ja no hi són”, de Miquel García, i també un altre “Registre de l’itinerari memòria” i així s’anirà teixint un recorregut essencialment pel centre de la vila que inclourà les visites a instal·lacions com la “Cartellera” de Miquel Sabaté Masachs, “El Penedès filferrat” de Fèlix Plantalech, “El Centre d’atenció” d’Aura Gumà i els molts “Murs oberts” que artistes del col·lectiu Gargot com Eva Sans, Anna Mongay, Ricard Aranda, Mikel Fuentes, Jordi Gibert o Mercè Galí van pintar el passat mes de juny. El recorregut també preveu una visita a la capella de Sant Joan on fins al 16 d’agost s’hi pot veure l’exposició de Gisela Ràfols “Elles. Una Xina en femení”.
Tots els artistes que tenen alguna obra o projecte en els punts del recorregut han confirmat la seva assistència a la trobada, cosa que la fa encara més atractiva, ja que serà de la seva mà que es podran rebre totes les explicacions i aclariments.
La passejada finalitzarà a l’Escorxador on s’hi poden veure a la Sala d’Actes els quadres que van participar en el Concurs de Pintura ràpida que va tenir lloc el dia 12 de juliol. Una vintena de peces de gran nivell que inclouen també les tres obres guanyadores d’aquest primer concurs organitzat per la Comissió d’Arts Visuals i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament.
En definitiva el que pretén aquesta passejada és fer encara més visibles les instal·lacions artístiques que s'han incorporat al paisatge vilafranquí amb motiu de la capitalitat cultural.
La convocatòria és oberta a tothom, artistes i públic, és lliure i gratuïta i no requereix inscripció prèvia.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!