Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Concert de piano de David G. Dommergue

Sitges | Auditori de l’Edifici Miramar | 31-07-2015

Concert de piano de David G. Dommergue

David G. Dommergue mostrarà el seu personal estil que navega entre la sensibilitat i el misticisme.  El músic habitualment interpreta les seves composicions sense partitura, de forma improvisada i artística, única per cada ocasió. Aquesta vegada s’inspira en l’art de Rosa Maria Puig per transmetre les emocions que li desperta l’exposició.

Segons Dommergue, “la música em porta al silenci, doncs és des d’aquí que l’univers es manifesta. Música alimentada, forjada i esculpida com la terra al foc, del silenci a les harmonies del palpitar a l’infinit”.

L’ésser, l’espai i el temps presenta més de cinquanta peces, entre pintures a l'oli i tècnica mixta, figuratives i abstractes, escultures i videoart, recullen el llarg recorregut de l'artista travessant diferents períodes fins al punt de màxima expressió artística i desenvolupament de tècniques pròpies, que permeten endinsar-se mentalment i emocionalment dins el complex engranatge que envolta i constitueix l'ésser.

L'artista capta emocions que estan a l'aire i les reinterpreta amb un llenguatge propi, alhora condicionat pel seu bagatge cultural. També suggereix que com a éssers humans no sempre veiem el món de forma directa; interpretem les nostres experiències com a patrons d'idees, valors i creences. Algunes tenen a veure amb la nostra predisposició i altres amb la cultura a la qual pertanyem i l'època que ens ha tocat viure.
 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Auditori de l’Edifici Miramar
  • 19 hores

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!