Agenda del Penedès

Fires i festes

XVIII Mercat Medieval, a Calafell

Calafell | Diferents indrets | 04-09-2015 fins 06-09-2015

XVIII Mercat Medieval, a Calafell

El divendres, 4 de setembre, a les 18h s’obrirà el Mercat Medieval amb la Guàrdia Reial i tot un seguit d’exhibicions de lluites, cercavila musical amb fades i follets; malabars i molt més. Al vespre, a les 21.30h, està previst un espectacle de foc i fum  que enllaçarà amb el gran espectacle inaugural de Foc a la Carta, ambdós espectacles tindran lloc a la Plaça Catalunya.

Per dissabte i diumenge es podrà gaudir de diversos espectacles i activitats programades com: faquirs, animals exòtics, malabars, teatre al carrer, pluja de fletxes, arquers, cercaviles de foc, tallers per als infants, exhibició d’oficis medievals,  entre d’altres moltes més activitats programades.

Els visitants trobaran parades artesanes d’espelmes, perfums, joguines de fusta, enquadernació, malabars, sals i essències, ceràmica, sabons, vidre, arcs i fletxes, vímet, esmalts, plantes i herbes medicinals, jocs d’enginy, tavernes, mel, embotits i formatges naturals, pa i coques, a més d’oficis com vidrier, filadora, picapedrer, forner o armer. A les parades situades a l’entorn del castell, i als carrers de l’Església, Principal, Marquès de Samà, Bisbe Català i Jesús, i a les places de Catalunya, Mariano Soler, Constitució i Cal Cubano.

Durant els dies del mercat, també hi haurà activitats especials al Castell de la Santa Creu de Calafell, amb visites teatralitzades, tombs medievals i la representació d’un conte vivencial. (consultar www.calafellhistoric.org).

Finalment, dissabte a la nit es podrà gaudir d’un concert medieval amb el grup “Psallite” al Castell de la Santa Creu de Calafell, dins el cicle musical Nits al Castell.

Lloc i adreça de l'acte

  • Calafell
  • Diferents indrets
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!