Agenda del Penedès

Altres

Setmana de la Mobilitat a Gelida

Gelida | Diferents indrets | 11-10-2015 fins 18-10-2015

Setmana de la Mobilitat a Gelida

Per aquest motiu, a Gelida s’intentarà potenciar l’ús del Funicular i el Bus-Funi per desplaçar-se fins a l’estació de Rodalies, posant en servei el Funicular en horari de 10 a 17h, i paral•lelament, estarà en servei, durant tot el dia, el Bus-Funi.
Per altra banda, s’organitza una bicicletada popular el diumenge 18 d’octubre. La sortida serà a 2/4 de 10 del matí des de la Plaça de la Vila. Es farà un recorregut pels carrers i places de Gelida, per acabar a un circuit d’obstacles i altres activitats al Camp de Futbol. A més, entre tots els assistents, hi haurà un sorteig de dos xecs regals a les botigues esportives de Gelida. Per inscriure’s en aquesta bicicletada cal passar per les oficines del pavelló poliesportiu de Gelida o mitja hora abans de la sortida a la Plaça de la Vila. L’ús del casc és obligatori i en cas de pluja se suspendria l’activitat.
Finalment, la Policia Local de Gelida informarà a través de xerrades a l’Escola Montcau, l’Escola Les Fonts, l’IES Gelida i el Casal de la Gent Gran de les mesures de seguretat que s’han de prendre quan es passeja pel carrer i es fa ús de les bicicletes, les motos i cotxes.
La setmana de la mobilitat a Gelida està organitzada per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Gelida, el Patronat d’Esports de Gelida, la Policia Local i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, amb la col•laboració del Club Ciclista Gelida.

Lloc i adreça de l'acte

  • Gelida
  • Diferents indrets
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!