Agenda del Penedès

Exposicions

Exposició amb el títol "Parelles de nuvis de cubelles"

Cubelles | Centre Social | 05-10-2016 fins 31-10-2016

Exposició amb el títol

L’octubre de l’any passat, de la mà de l’Antoni Pineda, la nostra entitat va portar a terme una exposició fotogràfica sobre parelles de nuvis de Cubelles. Va ser una mena d’homenatge-record a tots els homes i dones que apareixien en imatges d’un fet tan destacat en les seves vides com és el casament.

L’èxit d’aquella edició, juntament amb les persones que posteriorment han aportat més fotografies del seu propi casament o d’algun dels seus avantpassat, ha motivat que l’incansable i entusiasta president d’honor del GEC Amics del Castell hagi optat per realitzar una nova i segona exposició que ben segur tindrà tan bona acollida com la primera. Igual que en l’anterior ocasió, la mostra abraça des de finals del segle XIX fins al 1975.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!