Agenda del Penedès

Altres

Dia mundial contra el càncer de mama a Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | Diferents indrets | 16-10-2016 fins 23-10-2016

Dia mundial contra el càncer de mama a Sant Pere de Ribes

L’objectiu és donar a conèixer aquesta malaltia i recaptar fons per combatre-la. Per aquest motiu, demanen la col·laboració de tothom a les activitats que es duran a terme i a les quals també s’hi suma donant-hi recolzament l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes que penjarà, davant dels principals edificis institucionals, dues pancartes commemoratives i de suport a totes les dones per lluitar contra aquesta malaltia.

La primera de les propostes que s’ha organitzat serà el diumenge 16, a les 18h, amb un concert d’Esteve Molero i Òscar Ferret, al trombó i piano, respectivament, que tindrà lloc a l’església vella de Ribes. En acabar, hi haurà una degustació de cava. L’aportació a l’acte serà de 10 euros.

El dia 23, la plaça Marcer de Ribes acollirà, a partir de les 10’30h, un acte lúdic amb balls i música a càrrec dels gimnasos Sport Ribes, Centre Artís, M i G Cuerpo y mente, Bell-Jim Jopil i Espai Blau. Per participar-hi, cal dur posada una samarreta de color rosa. En aquest cas, l’aportació a l’esdeveniment serà de 3 euros.

D’altra banda, des de l’establiment ‘La Nonna’ s’ha anunciat que del 10 al 30 d’octubre s’oferirà una tagliatelle de color rosa i que els diners que es recaptin seran donats també a l’AECC.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!