Agenda del Penedès

Exposicions

The infinite body

Sitges | Hotel Avenida Sofia Boutique & Spa | 17-12-2016 fins 17-02-2017

The infinite body

Les escultures de Roger Sanguino són una recerca de la representació del cos humà masculí amb una visió cosmogònica. És a dir, el cos com a contenidor no només de bellesa i perfecció, sinó de contingut místic i poètic. En la mitologia grega i romana, els déus es transformen en humans, per relacionar-se amb els homes i dones. En la nostra societat contemporània el cos passa a estar sotmès a la tirania de la bellesa, i perfecció, la "eterna joventut" modificada en els temples agnòstics de gimnasos i clíniques estètiques. Ens sentim presoners d'un cos sotmès a un temps limitat. Conscients que la joventut és efímera; ens neguem a acceptar-ho, com neguem la visió de decrepitud i vellesa que ens acosta al final de la nostra existència. Potser aquest cos místic que no reconeixem sigui l'autèntic i el que revela la nostra connexió amb el Cosmos, del qual formem part.

Siguem un error o un encert de la natura, estem aquí i ara -no sabem fins quan-, però el nostre cos, com a contenidor d'emocions i sentits, en la seva fragilitat ens acosta al nostre veritable ésser en connexió amb l'Univers.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Hotel Avenida Sofia Boutique & Spa
  • Av. Sofia, 12

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!