Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Claudia. La Conquesta del Pol Sud

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 18-03-2017

Claudia. La Conquesta del Pol Sud

“CLAUDIA” és la història de Claudia Victoria Poblete Hlaczik, una enginyera de sistemes, aficionada a la ciència ficció, que viu a Buenos Aires i que, amb vint-i-dos anys, descobreix que era filla de desapareguts i que havia viscut una vida inventada amb uns pares que no eren els seus. El seu cas va marcar un punt d'inflexió a l'Argentina, ja que va suposar el principi del final de la impunitat dels comandaments militars. L’experiència és narrada per la mateixa protagonista dels fets, i s'hi exploren les relacions entre individualitat i col·lectivitat amb un llenguatge a cavall de documental, la poesia visual i el teatre. 
La Conquesta del Pol Sud és una companyia que combina el llenguatge teatral i la investigació periodística per presentar Claudia (Grec 2016) en la mateixa línia que ho va fer amb la seva anterior producció Nadia (Grec 2014).


FITXA ARTÍSTICA

Dramaturgia: Claudia Poblete Hlaczik, Carles Fernández Giua, Eugenio Szwarcer
Direcció: Carles Fernández Giua
Espai escènic: Eugenio Szwarcer
Disseny d’il•luminació: Luis Martí
Disseny de so: Damien Bazin


ESCOLA DE L'ESPECTADOR
Després de la representació us proposem una trobada amb Claudia Victoria Poblete Hlaczik que ens permetrà conèixer més de prop aquesta història real d'una filla decdesapareguts a Argentina, interpretada per ella mateixa

Durada: 85'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!