Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa de Carnaval del Vendrell 2017

El Vendrell | Pavelló Àngel Guimerà | 24-02-2017

Festa de Carnaval del Vendrell 2017

Els dos col·lectius han planificat una nit amb 20.000 W de bona música, a càrrec d'Arnau Guasch DJ, Ferry Lip i els mateixos John's Lemon djs. La festa començarà a les 23:50 h, i s'hi podrà gaudir de bon ambient, amb 8.000 W de llums, servei de guarda-roba, photocall, fotògraf tota la nit, i algunes sorpreses més que encara han de desvelar. També oferiran un autobús que farà el trajecte el Vendrell-Calafell poble-el Vendrell, per dur els integrants de les rues que no vulguin agafar cotxe.

Les entrades sortiran a la venda el 3 de febrer, i ja han disposat diversos punts on poder adquirir-les. Seran el Bar dels Nens del Vendrell (av. Riera de la Bisbal, 22), el Bar Restaurant l'Onze, la Rambla, 11), la Llibreria Mitjans (ctra. Dr. Robert, 28) i el Bar Symposium a Llorenç del Penedès. Tindran un cost de 10 € (amb consumició) a la venda anticipada, que finalitzarà el 24 de febrer a les 20 h; de 12 € a taquilla (també amb consumició), i si es vol agafar també el servei d'autobús, 14 € amb entrada i la consumició. Si es prefereix, han disposat de venda en línia a través del portal Ticketea: https://www.ticketea.com/entradas-fiesta-carnaval-del-vendrell-2017/

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!