Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Tallers de dansa Neoclàssica i Contemporània a l'IAB

Sitges | Institute of the Arts Barcelona | 01-04-2017 fins 22-04-2017

Tallers de dansa Neoclàssica i Contemporània a l'IAB

La Regidoria de Cultura ha programat dos tallers de dansa dirigits a nens i nenes a partir 11 anys de nivell de dansa mitjà i avançat, un de Neoclàssic i un de Contemporani, que s'impartiran els dissabtes entre l'1 al 22 d'abril a les instal·lacions de l'Institute of the Arts Barcelona a Sitges, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dansa.

El taller de Neoclàssica serà impartit per Sara Colomino, nascuda a Sitges, qui ha ballat en companyies d'Espanya, Nova York i Holanda, interpretant peces d’Ohad Naharin, Nils Christie, Neel Verdoon i Julia Ehrstrad, entre altres. Actualment treballa com a intèrpret a l'Eva Martz Contemporary Dance Company sota la direcció d'Eva Martz. També és professora de dansa clàssica i contemporània a l'IAB.

El taller de Contemporània serà impartit per Raúl Tamez, Premi Nacional de Dansa de Mèxic 2016. Tamez és fundador i director del Festival Internacional de Danza de Ciudad de México, i director del grup independent Pálido Teatro.Ha ballat a companyies de Xina, Canada, Holanda, Lituània, Espanya i Mèxic, interpretant peces de Jiry Kilyan, Sidi Larbi, Alexander Eckman, Rafael Bonachela, Nacho Duato i Ohad Naharin.

El Dia Internacional de la Dansa a Sitges se celebrarà del 27 al 30 d'abril. Els participants dels tallers actuaran durant la gala del dia 30 d’abril a l’IAB. Durant els tallers es prepararan les coreografies per a la gala.

Les inscripcions es poden tramitar del 20 al 27 de març a la Regidoria de Cultura, Edifici Miramar, Carrer de Fonollar 19, de dilluns a divendres de 10 a 14h. Per a més informació els interessats poden contactar a través de cultura@sitges.cat i el telèfon 93 811 42 40. El preu del taller serà de 20€ per alumne.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Institute of the Arts Barcelona
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!