Cursos, tallers

Taller “Coneix i gaudeix... la música medieval”

Subirats | Castell de Subirats | 08-04-2017 fins 29-04-2017

Taller “Coneix i gaudeix... la música medieval”

El taller, que porta per títol “Coneix i gaudeix... la música medieval”, consta de quatre sessions que es duran a terme els dies 8, 15, 22 i 29 d’abril, d’11 a 14 hores, al Castell de Subirats.
L’activitat es basa en fer un viatge per la música mil·lenària de l’Edat Mitjana, descobrint-ne els temes que inspiraren les seves lletres, les llegendes, el context social i històric de la cultura medieval, el món dels trobadors i les dones trobairitz, les danses populars amb la seva percussió, l’intimisme i el misteri de la música religiosa, la sonoritat dels instruments medievals i la fusió de les cultures jueva, islàmica i cristiana.
Aquest taller s’adreça especialment al públic adult i l’impartirà l’Helena Escolano, directora i professora d’ARKADION Serveis Educatius i Producció.
Els interessats a realitzar-lo hauran d’inscriure’s prèviament trucant al telèfon de l’Ajuntament de Subirats, al 93 899 30 11

Lloc i adreça de l'acte

  • Subirats
  • Castell de Subirats
  • Castell de Subirats

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!