Fires i festes

Festa pel Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme

Cubelles | Parc del Prat de Cubelles | 02-04-2017

Festa pel Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme

L'acte, que ja va per la seva V edició i ja comença a ser una referent a les comarques, està organitzat per l'Associació Autisme amb Futur amb el suport de la regidoria de Sanitat de  l'Ajuntament de Cubelles, i la col·laboració d'entitats privades i associacions locals. Pretén ser una jornada lúdica de difusió i visibilització del TEA amb motiu del día Mundial de Conscienciació de l’Autisme determinat per l’Assemblea General de Nacions Unides al 2007. El lema "Trenquem junts barreres per l'autisme. Fem una societat accessible" és el tema escollit per l'any 2017 per celebrar el 2 d'Abril a Espanya.

La jornada que es realitzarà al Parc del Prat de  Cubelles (enfront de la tèrmica) ,  de 11:00 a 14:00 comptarà amb activitats lúdiques i informatives, actuacions, jocs, tallers, exposicions i finalitzarà amb una Fideua solidària.

L'Associació Autisme amb Futur és una associació autoorganitzada formada en l'actualitat per 45 famílies de les comarques del Garraf-Penedès, amb fills i filles diagnosticats amb Trastorn de l'Espectre Autista, i que fa una tasca de suport a les famílies, difusió i conscienciació del TEA. El Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) , és un trastorn que es basa en alteracions del neurodesenvolupament infantil que condicionen, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.S'estima que el nivell d'afectació per aquest trastorn és d'1 de cada 150 naixements."

Lloc i adreça de l'acte

  • Cubelles
  • Parc del Prat de Cubelles
  • Parc del Prat de Cubelles
  • A partir de les 11 hores

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!