Fires i festes
MICROVI 2017. Sopar - Maridatge
Avinyonet del Penedès | Avinyó Nou | 29-04-2017
Organitzat pel Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyó Nou. Durant el maridatge es podran degustar els següents vins del municipi amb els respectius plats amb l'acompanyament de música en directe.
Entrant de formatges variats - Ancestral de macabeu 2016 de Vins de Foresta Especialitats japoneses - Ovella Negra de garnatxa blanca de Mas Candí Cuixa de gall del Penedès farcida de calçots i prunes - Gran Caus negre de Can Ràfols dels Caus Brownie (gentilesa de Llopartec) - Cava brut nature ECO de Vins i caves Cuscó Berga
L'activitat serà dinamitzada per Carles Marín Mendicuti, enòleg.
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.