Agenda del Penedès

Excursions, sortides

Passejades per la terra del Préssec d’Ordal

Subirats | Escultura Préssec d’Ordal | 29-04-2017

Caminada popular pel 46è Aplec del Pa i l’Empenta

Durant els mesos vinents us convidem a gaudir de l’arbre fruiter per excel·lència de Subirats, organitzarem caminades guiades que transcorren entre presseguers, vinya i bosc, on es parlarà del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.
La tercera sortida de l’any serà, el pròxim dissabte 29 d’abril amb el títol: L’aclarida a la Terra del Préssec d’Ordal. Cap a final d’abril, una vegada ha minvat el risc de glaçades i el fruit és encara molt petit, es fa l’aclarida del presseguer: es treu una part considerable dels fruits per garantir la bona qualitat i una mida adequada dels préssecs que, finalment, maduraran.
La passejada per conèixer aquesta tasca del camp i contemplar els presseguers a la primavera és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran els marges i barraques de pedra seca, un molí d’oli iber i un antic hospital de l’Ordre dels Hospitalaris.

Lloc de la trobada
Escultura Préssec d’Ordal – Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats)
Hora de sortida
10,30 h (durada 2 hores)
Preu per persona
5 €. Infants fins a 12 anys visita gratuïta
Reserves
Les activitats estan subjectes a un mínim de persones, per aquesta raó és molt important fer una reserva prèvia (últim dia de la reserva 28 d’abril a les 18 h)
Més informació
Oficina de Turisme de Subirats: 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat
Aula de Natura La Puput: 618 367 259 – info@vinimundus.com

Lloc i adreça de l'acte

  • Subirats
  • Escultura Préssec d’Ordal
  • Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal
  • 10.30 h

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!