Agenda del Penedès

Activitats esportives

Campionat de Catalunya de Volei Platja a Vilanova

Vilanova i la Geltrú | platja Ribes Roges | 27-05-2017 fins 28-05-2017

Campionat de Catalunya de Volei Platja a Vilanova

Vilanova i la Geltrú se suma doncs a les poblacions de Lloret de Mar, Mataró, Cunit, Calella, Torredembarra, Cambrils i Castelló d'Empúries, en ser la seu d'aquest campionat, organitzat per la Federació Catalana de Volei Platja, en la modalitat federativa i amateur.

Elsl equips inscrits al Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour jugaran els seus partits durant tot el dissabte, i diumenge tindran lloc les semi finals i final.

Pel que fa a l'Open, els partits començaran dissabte al matí, i a la tarda hi haurà les finals. Els jugadors i jugadores d'aquesta categoria podran jugar diumenge l'Open Mixt.

La categoria Vichy té el seu propi rànquing i puntua pel campionat nacional de Volei Platja. El circuit està dotat amb premis econòmics i de material esportiu.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!