Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Oliver Twist, al Teatre Círcol Catòlic

Vilanova i la Geltrú | Círcol Catòlic | 04-06-2017

Oliver Twist, al Teatre Círcol Catòlic

Basada en Oliver Twist, la novel·la de Charles Dickens, aquesta adaptació ens mostra les aventures d’un grup de nens orfes que arriben a Londres espantats perquè no saben quin serà el seu destí. Arriben a un orfenat en el que els malvats directors de la institució els fan passar gana i por, i els pobres nens decideixen escapar-se. Pel carrers de la gran ciutat es fan amics d’uns nens pillets que els acullen i els ensenyen a robar sota les ordres del “amable” senyor Fagin. Tot sembla molt divertit fins que són enxampats, llavors descobreixen la veritable naturalesa d’en Fagin. Sort que dins el sòrdid retrat que fa en Dickens del Londres victorià, hi ha personatges disposats a utilitzar la veritat que faran que la història acabi bé!

Un espectacle fet per nens i nenes i dirigit a nens i nenes, ple d’acció i emoció, que no us deixarà indiferents!

L’espectacle és dut a terme pels alumnes de 8 i 9 anys  de l’aula d’activitats teatrals TRACART, i és fruït de la col·laboració amb la Xarxa d’espectacles infantils i juvenils, vigent des del inici de l’activitat de la Xarxa a Vilanova i que també ofereix les presentacions  de tots els espectacles de la temporada amb els Ratolins del teatre. Una part del taquillatge es cedeix a l’entitat per donar suport a aquesta iniciativa.

Les entrades es podran adquirir al preu de 6€ a la taquilla del teatre una hora abans de la representació.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!