Agenda del Penedès

Exposicions

Exposició fotogràfica “Síria, camí de l’exili”

Vilafranca del Penedès | plaça del Penedès | 06-06-2017 fins 22-06-2017

Exposició fotogràfica “Síria, camí de l’exili”

L’exposició està formada per 24 imatges realitzades pel fotoperiodista David González que va acompanyar diferents grups de persones refugiades al llarg de l’anomenada ruta dels Balcans, entre els mesos de gener, febrer i març del 2016.
La mostra pretén sensibilitzar sobre el drama d’una crisi humanitària desencadenada per diferents conflictes bèl·lics, la guerra civil siriana principalment, i agreujada per la passivitat de la majoria dels governs europeus, que no han estat capaços ni han tingut la voluntat d’alleujar el sofriment de milions de persones que s’han vist forçades a marxar de casa seva.
Aquesta mostra, que es podrà veure fins al dia 22 de juny, ha estat produïda integrament per el departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i organitzada juntament amb el Comitè Català de l’ACNUR.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!