Fires i festes

Trobada de Balls de Gitanes a Ribes

Sant Pere de Ribes | Carrer Major | 25-06-2017

Trobada de Balls de Gitanes a Ribes

Amb la participació del Ball de Gitanes de Vilanova, Ball de les Gitanes de Vilafranca, Ball de Gitanes de la Vila de Sitges, Ball de Gitanes de l’Agrupació de Sitges, Ball de Gitanes de Cubelles, Ball de Gitanes de Cervera, Gitanes del Penedès (Ribes), Gitanes del Penedès petites (Ribes) i la colla amfitriona: el Ball de Gitanes de Ribes.

S’iniciarà l’acte amb una cercavila el diumenge 25 de juny a les 11’30 des del carrer Major, passant per la plaça de la Font, carrer Sant Pere, plaça de la Vila, plaça del Centre, carrer del Pi, carrer Ildefons Cerdà, carrer Sant Isidre, carrer Nou i plaça Marcer. En aquest punt cada colla farà la seva exhibició i la representació del seu ball parlat. Es finalitzarà l’acte amb un dinar de germanor al Local pels balladors, els músics i els acompanyants de les colles.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!