Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Maridatges Musicals

El Vendrell | Museu Pau Casals | 27-07-2017 fins 03-08-2017

Maridatges Musicals

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i el grup Et-Co* seran els encarregats una vegada més, de sorprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als maridatges que el Museu Pau Casals organitza per aquest estiu. Uns tasts especials creats per l’ocasió, de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura i Avgvstvs Fòrvm. Aquest any tots els plats estan inspirants amb la garrofa, aquest ingredient tant típic del Baix Penedès i que el Col·lectiu Terra i Taula sempre ha reivindicat. 

Juntament amb els cuiners i restauradors, formarà part també del maridatge el conjunt musical Et-Co* un projecte “exploratiu” de World Music de Sonia Linares Berroy (Veu/Guitarra), David Chueca Folch (Guitarra), Antonio Leon (Baix) i Mariano Valera (Percussió) en una proposta que busca una trobada amb el ritual i la musicalitat primària amb ritmes ètnics i atmosferes contemporànies y psicodèliques. Amb el seu primer disc Liberto! (Marlee Re-cords, 2014) Et-Co* ha recorregut espais emblemàtics com el Mercat de les Flors, Teatre San Andreu, Auditori de Calafell; Premis que inclouen: 2n premi de la Fira de la Música de Cardedeu 2014, 3rs finalistes D.O Tarragona 2015, Premi Track Baix Penedès 2015, seleccionats per la convocatòria SGAE +100 Autor 2015. Per aquesta ocasió tan especial, han seleccionat quatre temes que, per les seves característiques, mariden perfectament amb els plats i els vins que han elaborat des del col·lectiu “Terra i Taula” i que s’ han adaptat expressament per a l’ocasió.

Els Maridatges 2017 mantenen la ubicació de la passada edició i es realitzaran als jardins de la Vil·la Casals, un indret únic, fresc i acollidor que embolcalla l’activitat com aquesta es mereix, en una ubicació perfecte davant del Mar Mediterrani, durant la posta de sol. Els Maridatges Musicals,  que van comptar amb més de 200 assistents en passades edicions, volen continuar oferint aquest espai de calma, tranquil·litat i exquisidesa gastronòmica.

S’han programat únicament dues sessions, el dijous dia 21 de juliol i el dijous dia 3 d’agost de 20 a 21:30h. i tenen un cost de 20 euros per persona. Les places són limitades,  i per assistir-hi cal fer reserva prèvia al telèfon 977 684 276 o bé al correu electrònic museu@paucasals.org 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!