Cursos, tallers

Tallers de cuina de Sant Jordi als Mercats Municipals

Vilafranca del Penedès | 18-04-2024 18:00 h. fins 19-04-2024

Tallers de cuina de Sant Jordi als Mercats Municipals

Aquesta vegada es tracta de tallers pràctics, on les persones participants s’enduran els tastets elaborats a casa. Com sempre, amb la voluntat de promoure una alimentació saludable, aprendrem a cuinar tapes originals relacionades amb Sant Jordi, amb els productes del mercat.

Els tallers són gratuïts, adreçats a tots els públics, i cal inscripció prèvia a vlf.cat/tapastjordi2024 (el taller serà el mateix els dos dies). El dijous 18 d’abril, a les 18h, es farà al Mercat Municipal Sant Salvador i el divendres 19 d’abril, a les 11h, al Mercat Municipal de la Carn.

Paral·lelament, assistirà al taller personal  del Servei de Medi Ambient per fer un breu apunt sobre com estalviar aigua a la cuina.

Per més informació, es pot contactar amb mercats@vilafranca.org.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!