Altres

Paleotast a Llopart

Subirats | 11-05-2024 10:00 h.

Paleotast a Llopart

Isaac Casanovas i David i David Basanta, són els caps de l´equip de paleontòlegs que treballa cada estiu en el jaciment dels Casots-Subirats.

Aquest jaciment va ser declarat Bé Cultural d´Interès Nacional i està considerat un dels més importants del Miocè a nivell Europeu. En aquet indret s´hi ha trobat milers de fòssils corresponents a més de 70 espècies diferents, algunes de noves per la ciència.

Arran d´una visita a les caves Llopart ambdós equips van entrar en contacte i varen dissenyar una activitat per donar a conèixer tota aquesta riquesa històrica combinant-la amb una activitat de senderisme i tast de vins.

El participants en la jornada podran gaudir d´una activitat molt educativa mentre descobreixen  el paisatge, l´entorn vinícola de l´Heretat Can Llopart de Subirats i els vins de la casa. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!