1. Registra’t

Cal registrar-se a la web del joc abans de començar a jugar. El registre només es pot fer amb un compte de facebook, que ha d’indicar el nom real de la persona. Només es permès un registre per persona.


Un cop t'hagis registrat, ja pots començar a jugar.


Registra't ara!

2. Comença a jugar

Des del dia 28 de novembre fins el 17 de desembre has de contestar les preguntes que publicarem cada dia.


No perdis cap ocasió de sumar punts i pensa bé les teves respostes, ja que una vegada cliquis la resposta ja no podràs modificar-la.

3. Preguntes del dia

De dilluns a dissabte, a les 9 h del matí, es publicaran tres o quatre preguntes que s’hauran de respondre a la web abans de les 12 h de la nit.


Per cada pregunta es donaran quatre possibles respostes, de les quals només una serà la correcta, amb un valor de 100 punts.


Al valor de la pregunta encertada cal sumar un nombre variable de punts en funció de l’hora en que es contesti la pregunta. Les preguntes contestades i encertades a la primera hora del joc tindran un bonus de 15 punts, durant la segona hora del dia tindran 10 punts, i durant la tercera hora, abans de les 12:00h del matí, tindran 5 punts de bonus, si han encertat la pregunta.

4. Puntuació i classificació

Un cop iniciada la sessió amb el teu usuari podràs veure quantes preguntes has contestat, quantes són correctes o incorrectes, en quin lloc vas de la classificació i la teva puntuació total.


Dins l’apartat “Rànquing” podràs consultar la teva classificació respecte els teus contrincants; i a “Respostes” trobaràs totes les preguntes anteriors amb les respostes correctes.


Tingues en compte que les respostes no apareixen a la web fins que finalitza el termini per contestar. Per tant, fins aquell moment no us apareixeran com a encertades o fallades, ni se sumarà la puntuació.


El guanyador de "Jo compro al mercat” serà qui hagi acumulat més punts al llarg de tota la durada del Joc.

5. Desempat

En cas que es produís un empat, la comissió d’experts formularà una pregunta addicional, - la pregunta del desempat -, que només hauran de respondre els finalistes. En aquest cas el factor temps serà decisiu: guanyarà qui primer la respongui correctament.


La resta de la classificació es seguirà determinant per ordre de resposta.

6. Lliurament de premis

Un cop acabat el joc, es celebrarà un acte de lliurament de premis. Us hi esperem!

Cronologia del joc

 • Comença el joc

  El joc comença el dilluns 28 de novembre a les 9h del matí. Hi ha un bonus de 15 punt per cada pregunta encertada que s'hagi contestat durant la primera hora, 10 punts durant la segona hora i 5 punts durant la tercera.

 • Primer sorteig

  Sorteig dels premis entre tots els participants de la primera setmana.

 • Segon sorteig

  Sorteig dels premis entre tots els participants de la segona setmana.

 • Últim dia del joc

  Pots contestar les últimes preguntes fins les 24h del dissabte 17 de desembre. Demostra que tú sí que ets la Reina o el Rei del Mercat!

 • Tercer sorteig

  Sorteig dels premis entre tots els participants de la tercera setmana.

 • Entrega de premis

  Acte de lliurament del premi a la persona guanyadora i de tots els premis sortejats

Registra't

Cal registrar-se a la web del joc abans de començar a jugar.

Bases del Joc

Poden participar al Joc totes les persones que compleixin els requisits que figuren en aquestes bases.

Premis i col·laboradors

Tres premis de 600€, 400€ i 200€ en vals de compres gratis als mercats de Vilanova i la Geltrú.