1. Registra’t

Cal registrar-se a la web del joc abans de començar a jugar. El registre només es pot fer amb un compte de facebook, que ha d’indicar el nom real de la persona. Només es permès un registre per persona.


Un cop t'hagis registrat, ja pots començar a jugar.


Registra't ara!

2. Comença a jugar

Des del dia 27 de novembre fins el 16 de desembre has de contestar les preguntes que publicarem cada dia.


No perdis cap ocasió de sumar punts i pensa bé les teves respostes, ja que un cop que marquis la teva resposta, ja no podràs modificar-la.

3. Preguntes del dia

De dilluns a dissabte, a les 8 h del matí, es publicaran tres o quatre preguntes que s’hauran de respondre a la web abans de les 12 h de la nit.


Per cada pregunta es donaran quatre possibles respostes, de les quals només una serà la correcta, amb un valor de 100 punts.


Al valor de la pregunta encertada cal sumar un nombre variable de punts en funció de temps que es trigui contestar la pregunta. Les preguntes contestades i encertades abans de 15 minuts tenen un bonus de 25 punts, 15 punts abans de 30 minuts i, 10 punts abans d'una hora.

4. Puntuació i classificació

Un cop iniciada la sessió amb el teu usuari podràs veure quantes preguntes has contestat, quantes són correctes o incorrectes, quin lloc ocupes de la classificació i la teva puntuació total.


Dins de l’apartat “Rànquing” podràs consultar la teva classificació respecte els teus contrincants; i a “Respostes” trobaràs totes les preguntes anteriors amb les respostes correctes.


Tingues en compte que les respostes no apareixen a la web fins que finalitza el termini per contestar. Per tant, fins aquell moment no us apareixeran com a encertades o fallades, ni se sumarà la puntuació.


El guanyador de "Jo compro al mercat” serà qui hagi acumulat més punts al llarg de tota la durada del Joc.

5. Desempat

En cas que es produís un empat, la comissió d’experts formularà una pregunta addicional, - la pregunta del desempat -, que només hauran de respondre els finalistes. En aquest cas el factor temps serà decisiu: guanyarà qui primer la respongui correctament.


La resta de la classificació es seguirà determinant per ordre de resposta.

6. Lliurament de premis

Un cop acabat el joc, es celebrarà un acte de lliurament de premis. Us hi esperem!

Cronologia del joc

 • Comença el joc

  El joc comença el dilluns 27 de novembre a les 8h del matí. Hi ha un bonus de 25 punts per cada pregunta encertada abans de 15 minuts, 15 punts abans de 30 minuts i, 10 punts abans d'una hora.

 • Primer sorteig

  Sorteig dels premis entre tots els participants de la primera setmana.

 • Segon sorteig

  Sorteig dels premis entre tots els participants de la segona setmana.

 • Últim dia del joc

  Pots contestar les últimes preguntes fins les 24h. Demostra que tú sí que ets la Reina o el Rei del Mercat!

 • Tercer sorteig

  Sorteig dels premis entre tots els participants de la tercera setmana.

 • Entrega de premis

  Acte de lliurament del premi a la persona guanyadora i de tots els premis sortejats

Registra't

Cal registrar-se a la web del joc abans de començar a jugar.

Bases del Joc

Poden participar al Joc totes les persones que compleixin els requisits que figuren en aquestes bases.

Premis i col·laboradors

Un primer premi de 600€ en vals de compres al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. El segon i el tercer premi són una cistella per valor de 150€. També hi haurà sorteigs setmanals entre tots els participants.