Agenda del Penedès

Exposicions

Fototardor 2016

Sant Pere de Ribes | Diferents indrets | 06-10-2016 fins 29-10-2016

Fototardor 2016

La mostra amb la que es donarà el tret de sortida és una exposició col·lectiva que s’inaugurarà demà dijous, a les 18h, a la sala polivalent de la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes. Una hora més tard, a les 19h, s’obrirà al públic l’exposició ‘Foto escenificacions’ de Vicky Planas, al restaurant La Premsa, al carrer Torreta, 7, de Ribes. L’endemà divendres, dia 7, quedaran inaugurades la resta de propostes: ‘Reflexos’, del grup fotogràfic AFOSANT (a la zona peatonal dels carrers Almogàvers-Sant Jordi de les Roquetes, a partir de les 19h); ‘Fotografia creativa’, de Luís Aracil (a l’estudi fotogràfic Joan Ars, carrer Velàzquez, 18, de les Roquetes, a partir de les 19h), i ‘Reflexions arran d’aigua’ de Josep Maria Peñalver (a la sala polivalent de la biblioteca Josep Pla de les Roquetes, a partir de les 19’30h) que inclourà una visita guiada pel propi autor el dissabte 15, a les 11h.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!