Directori Empresarial del Penedès

SERVEIS | IMMOBILIÀRIES

SERRA GRUP IMMOBILIARI


Abraçarem els teus projectes com si fossin nostres.

Informació de contacte

Productes i serveis

Serra Grup Immobiliari és una agència immobiliària propera, familiar i professional. Ens hem adaptat als nous temps en el que ser corporatius i estrictament correctes ha deixat de ser una bona carta a la que jugar. Nosaltres abraçarem els teus projectes com si fossin nostres, som persones properes i ens resulta fàcil transmetre aquesta passió, perquè ens agrada i creiem en el que fem.

Som pioners al nostre territori en oferir servei de Home Staging, accelerant el temps de venda d'un immoble i traient-li el màxim partit per esprémer tot el seu potencial.

La nostra experiència suma més de 55 anys en el sector i tenim oficines a Vilanova, Vilafranca, Sitges i Ribes.

Som experts en administració de comunitats i en gestió patrimonial ajudant els propietaris a vendre o llogar els seus immobles amb les millors garanties i al millor preu. Disposem d'un ampli catàleg d'immobles en venda i lloguer per a cobrir totes les necessitats i oferim serveis de consultoria immobiliària tant a propietaris com a inquilins.

SERVEIS

1. IMMOBILÀRIA

 

2. COMUNITATS

 

3. PATRIMONIAL

 

4. ASSEGURANCES

 

Ens pots venir a visitrar a qualsevol de les nostres oficines.

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.