Directori Empresarial del Penedès

CULTURA | ARTS PLÀSTIQUES

XAVIER CUENCA ITURAT


Escultor

Informació de contacte

Productes i serveis

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vilanova i la Geltrú (@ajuntamentvng)

PEIXOS DE PLÀSTIC

Dieuen els entesos que el món canvia. No faria falta escoltar als savis, si fossin capaços d'observar l'entorn atentament ens adonaríem que una de les múltiples qualitats de l'esser humar, és precisament la transformació i destrucció del nostre entorn. No som creadors a pesar que molts pensen que ho són. Del petroli es treuen molts productes, i un d'ells són els plàstics, que d'una o altra forma retorna a la natura envaint els nostres mars com si de productes fertils es tractessin. Els peixos se'ls mengen, nosaltres ens mengen aquests peixos. Diuen que som el que mengen. ¿Ens tornarem de plàstic, igual que els peixos que faig de plàstic reciclat?

Xavier Cuenca Iturat
 


Xavier Cuenca Iturat és un dels artistes vilanovins més importants de l'actualitat. Format a L'escola de Belles Arts Sant Jordi a Barcelona. Les seves obres es troben en llocs públics d'arreu i una part important d'elles en col·leccions privades de països com Alemanya, França, Holanda, Bèlgica, fins al Canadà i els Estats Units.

 
Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.