Convergència i Unió

Montserrat Carreras Garcia

Ha treballat en diferents camps relacionats amb el Patrimoni Cultural, tant en la vessant de gestió com en la pedagògica.

Com a coordinadora del Pla Local d´Acollida a l´Ajuntament de Calafell ha treballat impulsant la integració social i la convivència de les dierents cultures.

Actualment el seu camp de treball es troba cada cop més centrat en el món municipal en col·laboració amb l´Associació Catalana de Municipis. 

Des de l´any 1995 participa en els projectes polítics de Convergència Democràtica i forma part de la seva llista electoral en les eleccions municipals.

El 1997 va entrar a l´Ajuntament com a regidora de les àrees de Turisme, Cultura i Joventut, Ensenyament i Benestar Social. És portaveu del grup municipal de Convergència i Unió a l´Ajuntament des del 1999.

L´any 2003 va encapçalar per primera vegada la llista de Convergència i Unió a les eleccions municipals i el 2006 formà part de la candidatura de CIU a Tarragona a les eleccions del Parlament de Catalunya. Ara es presenta de nou a les eleccions municipals del 22 de maig amb l´ambició de convertir-se en la propera alcaldessa de Cunit.

Ha estat diputada provincial a la Diputació de Tarragona del 2007 al 2009.

Pedro Ruiz Monje

Jaume Casañas Carballido

Julio Ramon Berrio

Lola Domenech Bartomeu

Cipriana Canovas Maiques

Antonio Casanova Guirau

Pere Antoni Ayora Quiles

Maria Carmen Vera Bastidas

Judit Aranda Lobo

Miguel Ramos Ramos

Encarnacion Pardo Sanchez

Joana Artes Llacer

Andres Barroso Diaz

Marta Rodriguez Sada

Mercedes Pipio Pons

Matias Cisneros Barea