EMBOTITS SOCIALS
28-03-2022 15:26
Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits de la Fundació Mas Albornà, pren part per primera vegada Alimentària 2022, el Saló Internacional d’Alimentació, Begudes & Food Service de referència. És una cita obligada amb la innovació i les últimes tendències del sector que tindrà lloc a Barcelona del 4 al 7 d’abril.
De la mà del Catalonia Gourmet (clúster alimentari per a la promoció de l’alimentació gourmet català d’alta gamma) del qual en forma part, Mallart presentarà la seva singular proposta xarcutera tradicional i amb valor diferencial. La marca penedesenca serà present els quatre dies de fira al pavelló 1, a l’espai “Lands of Spain”.
Després de quatre anys sense celebrar-se aquest esdeveniment gastronòmic de referència, l’edició de 2022 és per a Mallart el fòrum ideal per presentar-se al sector gastronòmic com l’única marca de xarcuteria amb causa que existeix al mercat i els elaboradors en exclusiva dels productes fets amb Gall del Penedès IGP, com el premiat Paté Rústic en la categoria “Gust més original” als Premis InnoFòrum 2021.
A més a més, el paté rústic de Gall del Penedès IGP es presenta com a novetat i innovació als premis INNOVAL, l’espai d’exposició per als productes que suposen una innovació en el sector de la gastronomia.
Aquest projecte ha tirat endavant gràcies a l'aliança entre la Fundació Mas Albornà i el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès, que ha comptat amb l'assessorament gastronòmic de la Fundació Alícia.
PUBLICITAT
PUBLICITAT