15/04/2021 12:05:34

L’Alt Penedès és la comarca barcelonina amb més superfície dedicada a l'agricultura ecològica

Redacció Sant Sadurní d'Anoia Comentaris
La vinya és el conreu amb més hectàrees dedicades a agricultura ecològica. BCN Smart Rural

Sant Sadurní d'Anoia encapçala el percentatge de terres ecològiques, amb el 69,47%, seguit de Gelida, amb el 64,25% i Subirats, amb el 54,53%

14/04/2021 18:44:52

El primer Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya serà un aparador de tendències a Vilanova

Susana Nogueira Vilanova i la Geltrú Comentaris
El primer Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya serà un aparador de tendències a Vilanova. Susana Nogueira

Participaran grans marques reconegudes i també petits productors i professionals d'un dels sectors econòmics més importants i on els experts veuen més futur

14/04/2021 14:54:24

Els ceps de Malvasia de Sitges arriben a Can Milà

Redacció Sitges Comentaris
Els ceps de Malvasia de Sitges arriben a Can Milà. Ajuntament de Sitges

El projecte recupera espais emblemàtics on s’havia cultivat Malvasia, com l’escola d’Hostaleria de Sitges, a l’institut Joan Ramon Benaprès, on ahir es van plantar dos ceps d’aquesta varietat i un de Moscatell

13/04/2021 16:25:29

CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf organitza el seu 3r congrés amb el títol “Treball Digne, sostenibilitat i igualtat”

Redacció Vilafranca del Penedès Comentaris
CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf organitza el seu 3r congrés amb el títol “Treball Digne, sostenibilitat i igualtat”. EIX

L’actual secretari general, Josep M. Romero, optarà a la reelecció per un nou període de quatre anys i presenta un equip amb un 40% de dones

13/04/2021 15:57:15

El Centre d’Interpretació de la Malvasia inicia la plantació de ceps a tres espais representatius de Sitges

Redacció Sitges Comentaris
El Centre d’Interpretació de la Malvasia inicia la plantació de ceps a tres espais representatius de Sitges. Ajuntament de Sitges

La Fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista té l’objectiu a llarg termini d’investigar i recuperar el passat vitivinícola de Sitges i sobretot posar-lo a disposició de la ciutadania, del visitant i del turista

12/04/2021 09:12:49

El sommelier David Martínez i els seus alumnes de l'Escola d'Hostaleria de Sitges creen el còctel Massís del Garraf

Redacció Sitges Comentaris
El sommelier David Martínez i els seus alumnes de l'Escola d'Hostaleria de Sitges creen el còctel Massís del Garraf. Node Garraf

Es tracta d'un combinat a base de ginebra seca infusionada amb romaní i farigola, xarrup d'aigua i sucre infusionat amb espigalls, vermut sec i suc de llimona

10/04/2021 10:11:06

La producció local de rosa de Sant Jordi cau un 60% en tres anys i només resisteixen dos productors

ACN/ Jordi Pujolar Barcelona Comentaris
Detall d'una rosa en un hivernacle del Maresme, el 4 d'abril de 2021. ACN

La flor cultivada al Maresme serà més competitiva aquest any per l'impacte de la pandèmia als mercats emissors

08/04/2021 16:52:58

Salut veu "plausible" que l'oci nocturn recuperi l'activitat de cara a l'estiu

ACN/ Pau Cortina Barcelona Comentaris

Ramentol descarta per ara l'excepció cultural al confinament comarcal i avisa sobre l'impacte de la quarta onada

08/04/2021 16:21:42

Sitges aposta per la intel·ligència artificial com a motor econòmic i de progrés en l’àmbit turístic

Redacció Sitges Comentaris
Sitges aposta per la intel·ligència artificial com a motor econòmic i de progrés en l’àmbit turístic. Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges i NODE Garraf han celebrat, avui al Meliá Sitges, una jornada dedicada a la intel·ligència artificial, en la que s’han donat a conèixer diferents projectes i les tendències més actuals del sector

08/04/2021 09:24:39

Grup Ondunova inaugura una nova passarel·la de seguretat

Redacció Santa Margarida i dels Monjos Comentaris
Grup Ondunova inaugura una nova passarel·la de seguretat. Grup Ondunova

Les properes actuacions, dins del pla de seguretat, son crear noves naus on els treballadors no tindran contacte directe amb els carretons

08/04/2021 09:15:16

El col·lectiu de restaurants del Garraf Gastronòmic impulsa la Novena de Cuina Marinera

Redacció Vilanova i la Geltrú Comentaris
El col·lectiu de restaurants del Garraf Gastronòmic impulsa la Novena de Cuina Marinera . Node Garraf

Rememora un cicle en el què, ara fa 40 anys, al Peixerot de Vilanova, es va retrobar el llegat de la gent de mar i els seus ranxos a bord: nou divendres de devoció per la cuina més genuïna

07/04/2021 15:52:20

Les Cambres de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf formen més de 350 joves per introduir-se al mercat laboral

Redacció Vilanova i la Geltrú Comentaris

4 de cada 10 joves que han participat al programa PICE han accedit a un lloc de treball en acabar el procés formatiu

07/04/2021 09:30:20

Sitges supera el 90% d’ocupació hotelera aquesta Setmana Santa

Redacció Sitges Comentaris
Sitges supera el 90% d’ocupació hotelera aquesta Setmana Santa. Ajuntament de Sitges

Divendres i dissabte s’ha arribat pràcticament al 100% d’ocupació hotelera

05/04/2021 09:40:38

La venda de mones esquiva la covid-19 i els pastissers es mostren "optimistes"

ACN/ Eli Don Barcelona Comentaris
La venda de mones esquiva la covid-19 i els pastissers es mostren

El dolç de xocolata es corona protagonista amb figures de Harry Potter, Peppa Pig o la Patrulla Canina

05/04/2021 09:06:09

La pandèmia i els ERTO marquen una campanya de la renda "singular" i amb recaptació a la baixa, segons els experts

ACN/ Aina Martí Barcelona Comentaris

Els inclosos en expedient hauran de fer la declaració si superen els 14.000 euros i la gran majoria haurà de pagar

04/04/2021 09:44:20

Jaume Puig: “Quan s’aixequin les restriccions de la covid-19, el consum repuntarà amb força, especialment en els viatges”

Manuel Arenas/ Marina Rodríguez / Clack / AMIC Barcelona Comentaris
L’economista Jaume Puig comprèn i preveu com funcionarà el món properament en base a l’anàlisi de les inversions. AMIC

L’economista Jaume Puig comprèn i preveu com funcionarà el món properament en base a l’anàlisi de les inversions

03/04/2021 19:05:06

Els turistes omplen les platges, els restaurants i el nucli antic de Sitges

ACN/ Carola López Sitges Comentaris
Els turistes omplen les platges, els restaurants i el nucli antic de Sitges. ACN

Centenars de persones aprofiten el bon temps per prendre el sol, banyar-se i passejar per la sorra

02/04/2021 22:03:43

Els treballadors que l'any passat van estar en ERTO podran pagar la renda en sis mesos sense interessos

ACN Barcelona Comentaris

El fet d'haver rebut sous de dos pagadors, l'empresa i el SEPE, rebaixa les exempcions de la declaració

Pàgines: 390 389 388 387 386
Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No

OPINIÓ

Patrimoni VNG

Marijó Riba
Baix Penedès

Una comarca amb lideratge 0

Miquel Casellas
Peatge autopista C32. Eix
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral
Eva Serramià. Eix
Territori

El Futur del Baix Penedès

Eva Serramià
Drets socials

Defensant els drets

Llorenç Guasch
Vegueria Penedès

Converses al Penedès. Àmbit de relacions locals?

Bienve Moya
Vegueria Penedès

Per què volíem un Delegat del Govern al Penedès

Jaume Casañas
Infraestructures

La xarxa ferroviària al Baix Penedès es mou

Antonio Garcia Leal