Vegueria del Penedès

MOSTRA DE PETITS CELLERS

La Mostra de petits cellers de L’Arboçar donarà l’inici al Microvi 2022


Redacció Avinyonet del Penedès

20-04-2022 12:24

La setena edició de Microvi arriba el proper dissabte 30 d’abril i es podran tastar fins a 150 referències dels més de 30 cellers participants provinents de diferents zones del Penedès, Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Pirineus i també Castelló

La Mostra de petits cellers de L’Arboçar donarà l’inici al Microvi 2022. Ajuntament d'Avinyonet

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La setena edició de Microvi arriba el proper dissabte 30 d’abril a L’Arboçar (Avinyonet del Penedès) amb el format habitual i on es podran tastar fins a 150 referències dels més de 30 cellers participants provinents de diferents zones del Penedès, Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Pirineus i també Castelló.

L’entrada, que es pot adquirir anticipadament per només 12€ (15€ a taquilla), dona dret a  tastar tots els vins i escumosos que s’hi presenten, una copa personalitzada de regal i un descompte de 2€ per a la compra d’ampolles dels cellers participants. També, enguany s’ha modificat l’horari que serà exclusivament de tarda a partir de les 16:00 i el tancament serà a les 23:00 i amb un major oferta de l’espai gastronòmic.

Tot plegat anirà maridat amb l’actuació en directe, a les 20 hores, de la cantant Namina, una dolça i potent veu acompanyada dels músics Pep Gol, Xevi Matamala i Pep Rius, amb repertori que beu de les arrels del blues, la música brasilera, el folk i fins i tot el jazz. Les entrades es poden adquirir anticipadament a www.turismeavinyonet.cat/microvi

Però el Microvi només haurà començat i continuarà durant 5 setmanes, amb més actes per gaudir-ne, la majoria d’ells amb places limitades i entrada anticipada online:

6 de maig – Tast de vins del Massís del Garraf: Tast de referències inèdites produïdes a Montombra dels elaboradors Can Rafols dels Caus i Mas Candí i de les que només se n’han pogut produir 300 ampolles. Seguidament i acompanyats de més de 10 cellers del Massís del Garraf, tast lliure a la sala de botes de Can Ràfols.
14 de maig – Tast de vins Naturals: Un tast on els vins naturals i les dones en són els protagonistes, dirigit pel Celler Mas Candí.
20 de maig – La Nit dels Sumolls: En format de tast lliure i la participació de 23 cellers dels que es podran tastar gairebé 40 referències elaborades amb aquesta varietat autòctona en l’entorn idíl·lic del Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs.
22 de maig – Caminada i tast entre vinyes Naturvi: Natura, paisatge i vi... 8 km amb sortida i arribada a Can Mitjans on es realitzaran tres tasts, dos durant el recorregut, entre vinyes, i un al final del recorregut.
28 de maig – Visexual: Relats eròtics entorn al vi, per gaudir en bona companyia amb la direcció de David de Yzaguirre.
3 de juny – Un Penedès també de grans negres: A través Qalidès, descobrirem la més alta gama de vins negres del Penedès en un tast molt singular amb productes icònics, dirigit per Ramon Francàs.
4 de juny – WineFest: Música, vi, gastronomia, tot junt i amb entrada gratuïta per gaudir del final de festa del Microvi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.