Vegueria del Penedès

SETMANA SANTA 2022

La Policia Local de Vilafranca imposa 34 multes per incivisme per Setmana Santa


Redacció Vilafranca del Penedès

26-04-2022 10:31

9 denúncies van ser per orinar a la via pública, 5 per manca de respecte als agents i 5 més per molèsties veïnals

La Policia Local de Vilafranca imposa 34 multes per incivisme per Setmana Santa. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El dispositiu que la Policia Local de Vilafranca va posar en marxa per Setmana Santa, entre els dies 14 i 18 d’abril, va comportat que s’imposessin 34 denúncies per infraccions a l’ordenança de civisme.

D’aquestes denúncies efectuades per la Policia Local de Vilafranca, 9 van ser per orinar a la via pública, 5 per manca de respecte als agents, 5 per molèsties veïnals, 4 per desordres públics, 4 per malmetre elements de la via pública, 3 per embrutar a la via pública, 2 per infraccions en al tinença de gossos perillosos, 1 per no complir amb l’espai assignat de terrassa a la via pública i 1 per encastar propaganda sense permís fora de llocs habilitats.

Aquest nombre de denúncies fa palesa la tasca de control que porta a terme la Policia Local en tot allò que té a veure amb les conductes incíviques que comporten danys o brutícia a la via pública i molèsties a la ciutadania.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.