Vegueria del Penedès

REINDUSTRIALITZACIÓ

CCOO tem que l’alt preu fixat per Mahle dels terrenys i les naus frenin el procés de reindustrialització


ACN Vilanova i la Geltrú

28-04-2022 18:29

El sindicat reclama a consistori i empresa que es posin d’acord sobre aquesta qüestió

CCOO tem que l’alt preu fixat per Mahle dels terrenys i les naus frenin el procés de reindustrialització. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CCOO veu amb preocupació que l’alta taxació que Mahle ha fet dels terrenys i les naus de la planta de Vilanova i la Geltrú dificulti la recerca d’inversors interessats a implantar-s’hi. En la reunió de la comissió de reindustrialització celebrada aquest dimecres, el sindicat va insistir en la necessitat que empresa i consistori trobin una solució viable davant d’aquest escenari. Per una part, rebaixant les pretensions de l’empresa quant als valors dels actius i, per l’altra, amb la necessària flexibilitat en el marc de l’estricta legalitat per poder aplicar un pla especial que permeti reindustrialitzar la zona. També van reclamar una ampliació del termini previst per al procés de reindustrialització per trobar una solució a aquest problema. La propera reunió de la comissió de reindustrialització de Mahle està prevista el dia 25 de maig.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.