Vegueria del Penedès

NOVA ETAPA

L'exalcalde Marcel Esteve, nou president del Casal de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

03-05-2022 14:10

Els socis i sòcies van validar la candidatura Nous temps. Nous reptes!, encapçalada per Esteve

La junta assoleix per primer cop la paritat amb 4 homes i 4 dones

L'exalcalde Marcel Esteve, nou president del Casal de Vilafranca. Casal de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'exalcalde Marcel Esteve és el nou president del Casal de Vilafranca des d'aquest diumenge 1 de maig, quan es va celebrar l'assemblea anual de l'entitat. Es tracta d'un espai de trobada amb els socis i sòcies de l'entitat per validar els projectes elaborats al llarg del 2021 i per explicar el projecte del 2022, que en aquesta ocasió, també tenia com a punt extraordinari de l'ordre del dia, la votació de la candidatura presentada per liderar l'entitat durant els pròxims 5 anys.

Esteve és llicenciat en Geografia i Història i responsable de procés en l’àmbit social a diferents centres sanitaris de Barcelona. Sempre vinculat al Casal, ha presidit la Secció Esportiva Casal i és membre de la junta de la Federació d’Ateneus de Catalunya. El nou president ha estat alcalde de Vilafranca, administrador de la Festa Major i ha participat en diferents entitats culturals i socials de la vila.

Els socis i sòcies van validar la candidatura "Nous temps. Nous reptes!", encapçalada pel soci Marcel Esteve Robert i formada pels següents components i càrrecs:

PRESIDENT: MARCEL ESTEVE ROBERT
VICEPRESIDENTA: ANNA ROVIRA MATAS
SECRETÀRIA: MONTSE PAGÈS CAÑAMERO
SOTSSECRETARI: JORDI SOLÀ SEBASTIÀ
TRESORER: ALBERT PUIG SEGURA
COMPTADOR: JOAN NICOLAS MAGRINÀ
VOCAL 1ª: SÍLVIA SALA SÀBAT
VOCAL 2ª: ELVIRA MESTRES BERTRAN


L'equip, per primer cop a la història de l'entitat, assolia la paritat amb quatre dones i quatre homes i presentava una proposta fonamentada al voltant de cinc eixos d'acció i treball:

1. ELS SOCIS I LES SÒCIES. Promovent el creixement i la fidelització de les persones associades, potenciant el Casal com a espai de socialització i d'activitat amb el suport de les seves seccions.

2. L'ECONOMIA. Millorant la sostenibilitat econòmica de l'entitat i la capacitat d'impulsar projectes de manera independent.

3. EL PATRIMONI. – Preservant i adequant el patrimoni de l'entitat, especialment pel que fa a la rehabilitació del Teatre centenari.

4. LES ACTIVITATS. Afavorint la cooperació i el treball en xarxa entre entitats, organitzacions i col·lectius no formals a Vilafranca, mirant d'acollir i impulsar activitats o iniciatives cíviques de caràcter lúdic, social i cultural que es proposin des d'aquestes i que ajudin a promoure la llengua, la diversitat o la inclusió, entre d'altres.

5. LA INNOVACIÓ SOCIAL. Afavorint la cohesió social, amb una especial atenció als joves. Sumant l'acció social als tradicionals eixos de: "cultura, formació, esport i lleure".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.