Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Els conjunts escolars del CR Vilafranca aconsegueixen dues medalles


CR Vilafranca Vilafranca del Penedès

09-05-2022 12:10

El conjunt Aleví al moment de rebre la medalla al pòdium. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge dia 08 de maig de 2022 es va celebrar al trofeu Les Tres Estacions de Gimnàstica Rítmica a la població de Palau Solità i Plegamans.

En aquestes competicions, hi van participar part dels conjunts de Nivell Escolar del Club Rítmica Vilafranca. El conjunt Aleví Nivell A amb un muntatge de 5 pilotes format per a Paula Badell, Gal·la Surià, Maria Barrado, Lucia Moreno, Carlota Callejas i Isona Ruiz. 

El conjunt Infantil Nivell A que realitzen un exercici de 5 cordes format per a Laia Pujol, Maria Cabezas, Adriana Morales, Jana Rubires i Laia Pujades. I finalment, el conjunt Cadet Nivell A que participen amb un muntatge de 10 maces està integrat pels gimnastes Aaron Cabezas, Martina Moreno, Eva Buhigas, Alba Raventós, Clàudia Raventós i Bruna Montesinos.

Destacar la primera posició del conjunt Aleví A; i la tercera posició del conjunt Infantil A.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.