Vegueria del Penedès

GAMIFICACIÓ TURÍSTICA

Premi Alimara pel projecte Agency of Secrets, de Neàpolis


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-05-2022 8:39

El CETT de la Universitat de Barcelona distingeix propostes innovadores en l'àmbit turístic

Premi Alimara pel projecte Agency of Secrets, de Neàpolis. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El projecte Agency of Secrets, de gamificació turística, ha estat guardonat amb un premi Alimara, que reconeix els projectes més innovadors i transformadors del turisme, l'hoteleria i la gastronomia. Els jocs, desenvolupats a Neàpolis, promouen experiències turístiques a Vilanova i la Geltrú, com visites als museus, la gastronomia local o la recuperació de la memòria històrica.

EL CETT, Centre Universitari de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de la Universitat de Barcelona reconeix anualment projectes en diferents categories, en l'àmbit turístic. L'Agency of Secrets va ser reconeguda en l'apartat "Through Experiences", que premia els productes, serveis o accions de màrqueting i comunicació d'organitzacions que, apel·lant la sensibilitat, generen una experiència inspiradora, emocional i motivacional en el seu públic o usuari. Al costat del projecte vilanoví també van ser reconeguts el Patronat de Turisme Costa Brava - Girona, pel seu projecte Vívid Insòlit (el mapping itinerant de la Ruta del Vi DO Empordà) i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, pel seu Projecte Melhorament.

L'Agency of Secrets és un conjunt de jocs, tant físics com digitals, que permeten conèixer la història, el patrimoni, i la gastronomia de Vilanova i la Geltrú. Aquest projecte de gamificació turística s'ha desenvolupat a Neàpolis, amb la participació de la Fundació I2cat. Aquest gran joc inclou deu experiències que estan ubicades en diferents llocs de la ciutat. Algunes es poden jugar des de casa, i altres en espais com el Museu Víctor Balaguer, la Geltrú i l'Espai Far.

Els Premis CETT Alimara reconeixen els projectes que durant l'últim any han aportat una visió innovadora en l'àmbit de les experiències, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca aplicada als sectors turístic, hoteler i gastronòmic. El lliurament dels premis de 37a edició, es va dur a terme ahir, en la cerimònia La Nit dels Alimara.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.