El primer que farem serà posar a coure els musclos perquè vagin obrint.
Mentrestant, en una paella, sofregim l'all, la ceba i els pebrots, juntament amb la caiena.
Un cop daurada la verdura, la reservem i a la mateixa paella, afegint un altre rajolí d'oli, fregirem els llagostins prèviament pelats i el calamar trossejat.
Quan ja ho tinguem tot, apaguem el foc i en una altra olla anem posant a coure amb sal els espaguetis, fins que quedin "al dente".
Una vegada estiguin, els colem i els afegim a la paella amb el sofregit i l'ofeguem tot junt durant 5 minuts perquè agafin tots els aromes i sabors.
Transcorregut aquest temps, estaran llestos per a servir.
Aquests són els ingredients que necessitem (quantitats per a 2 persones):
Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.