Vegueria del Penedès

RECEPTES

Espaguetis negres "frutti di mare"


Eva Remolina / AMIC Catalunya

23-05-2022 17:44

Presentem una recepta nutritiva, saborosa i que ens farà quedar molt bé quan tinguem convidats a casa. A més, és molt fàcil de fer.

Espaguetis negres "frutti di mare". AMIC - Getty Images

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Preparació:

  1. El primer que farem serà posar a coure els musclos perquè vagin obrint.
  2. Mentrestant, en una paella, sofregim l'all, la ceba i els pebrots, juntament amb la caiena.
  3. Un cop daurada la verdura, la reservem i a la mateixa paella, afegint un altre rajolí d'oli, fregirem els llagostins prèviament pelats i el calamar trossejat.
  4. Quan ja ho tinguem tot, apaguem el foc i en una altra olla anem posant a coure amb sal els espaguetis, fins que quedin "al dente".
  5. Una vegada estiguin, els colem i els afegim a la paella amb el sofregit i l'ofeguem tot junt durant 5 minuts perquè agafin tots els aromes i sabors.
  6. Transcorregut aquest temps, estaran llestos per a servir.

 

Aquests són els ingredients que necessitem (quantitats per a 2 persones):

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.