Presentem una recepta nutritiva, saborosa i que ens farà quedar molt bé quan tinguem convidats a casa. A més, és molt fàcil de fer.
Espaguetis negres "frutti di mare". AMIC - Getty Images
Preparació:
El primer que farem serà posar a coure els musclos perquè vagin obrint.
Mentrestant, en una paella, sofregim l'all, la ceba i els pebrots, juntament amb la caiena.
Un cop daurada la verdura, la reservem i a la mateixa paella, afegint un altre rajolí d'oli, fregirem els llagostins prèviament pelats i el calamar trossejat.
Quan ja ho tinguem tot, apaguem el foc i en una altra olla anem posant a coure amb sal els espaguetis, fins que quedin "al dente".
Una vegada estiguin, els colem i els afegim a la paella amb el sofregit i l'ofeguem tot junt durant 5 minuts perquè agafin tots els aromes i sabors.
Transcorregut aquest temps, estaran llestos per a servir.
Aquests són els ingredients que necessitem (quantitats per a 2 persones):
250 g d'espaguetis negres a la sípia
1 calamar
250 g de llagostins
200 g de musclos
1 ceba
3 grans d'all
1 pebrot verd
1 caiena
oli i sal
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.