Vegueria del Penedès

ATEMPTAT A L'AUTORITAT

Set detinguts a Vilanova en poc més de 48 hores per dues baralles al carrer amb 4 policies ferits


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-05-2022 15:08

La primera baralla va ser diumenge a les 6 del matí: va començar al barri de la Geltrú i va acabar amb la detenció de 4 persones per agredir també a 4 agents de policia

Imatge de les restes de sang als carrers de la Geltrú després de la baralla d'aquest cap de setmana. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la policia local de Vilanova, han detingut en poc de 48 hores un total de 7 persones per la seva implicació en dues baralles multitudinàries als carrers de la ciutat. La primera de les baralles va tenir lloc diumenge a les 6 del matí on es van veure implicades diverses persones i es van utilitzar armes blanques i bats de beisbol, segons informen diversos testimonis. Els fets van tenir lloc a la zona d'oci del barri de la Geltrú.

Segons fonts municipals, la policia local va ser alertada de la baralla, però no van poder acudir al lloc dels fets per trobar-se en un altre servei. Els mossos van poder detenir 4 persones implicades en els incidents ja a l'avinguda d'Eduard Toldrà. En el moment que van arribar els agents, els detinguts van agredir-los i hi ha 4 agents ferits per contusions.

D'altra banda, aquest dimarts al migdia va tenir lloc la segona baralla al barri de Mar. Segons fonts policials, agents dels mossos i policia local van poder detenir 3 persones per la seva implicació en la baralla al carrer Martí Torrents en la qual van resultar ferides diverses persones amb arma blanca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.