Vegueria del Penedès

MOSTRA DE PETITS CELLERS

La WineFest, el gran final de festa del Microvi 2022


Redacció Avinyonet del Penedès

01-06-2022 8:34

La festa recupera enguany el format nocturn per poder gaudir amb entrada lliure dels productes de cellers del municipi, gastronomia i la música dels anys 70, 80 i 90

La WineFest, el gran final de festa del Microvi 2022. Ajuntament d'Avinyonet

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de 5 setmanes intenses amb actes que es van iniciar el 30 d’abril amb la Mostra de petits cellers, el Microvi 2022 arriba a la fi aquest proper cap de setmana havent omplert tots els aforaments disponibles fins ara.

Només queden dos actes per celebrar-se, el de divendres 3 de juny al celler Mas Comtal amb un tast dirigit pel periodista i sommelier Ramon Francàs anomenat “Un Penedès també de grans negres” on es podran tastar 8 referències de vins negres premium de l’Associació de cellers Qalidès. Aquest acte ja compta amb les entrades exhaurides des de fa setmanes.

I el dissabte 4 de juny a partir de les 20:00 del vespre es durà a terme l’últim i esperat acte de Microvi, la WineFest, que torna enguany en format nocturn per poder gaudir amb entrada lliure dels productes de cellers del municipi, gastronomia i la música dels anys 70, 80 i 90 del grup The Vinilos, que acompanyarà la vetllada començant el concert a les 21 hores. Aquest acte, la WineFest, es situarà a la plaça del Centre de dinamització turística local d’Avinyó Nou i a tocar de les vinyes, la millor manera d’acomiadar aquest Microvi de la tornada a la normalitat i del qual n’hauran gaudit més de 2.000 persones.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.