Vegueria del Penedès

VIDA FOR MUSICIANS

El festival Vida engega l'espai creatiu V4M i inaugura canal a Twitch


ACN Vilanova i la Geltrú

02-06-2022 8:20

Un centenar de concerts i sessions de DJ conformen el programa del certamen

El festival Vida engega l'espai creatiu V4M i inaugura canal a Twitch. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El festival Vida de Vilanova i la Geltrú ha engegat l'espai creatiu V4M (Vida For Musicians) que preveu fer confluir artistes, audiència i el mateix certamen per desenvolupar projectes. Alhora, el V4M va acompanyat d'un canal de Twitch que setmanalment oferirà programes d'una hora. El director del Vida, Dani Poveda, i la periodista Tanit Cortés, que serà col·laboradora habitual del canal, han explicat aquest dimecres a la tarda el festival en la primera emissió a la popular xarxa social. El Vida 2022 tindrà lloc el cap de setmana del 30 de juny al 2 de juliol i comptarà amb un centenar de concerts i sessions de DJ d'artistes procedents dels Estats Units, Austràlia, Mèxic, Bèlgica, França, Anglaterra, Escòcia, Catalunya i Espanya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.