La coliflor admet moltes altres opcions a més de bullida o gratinada que és com normalment es consumeix
Getty Images. AMIC
Aquesta recepta és senzilla, econòmica i farà que vegis aquesta verdura des d'una altra perspectiva, la qual segurament, et sorprendrà.
Ingredients:
1 coliflor
1 ceba.
50 g de formatge ratllat.
Brins de safrà.
Oli.
Sal.
Per a l'arrebossat: farina i 1 ou.
Preparació:
Rentarem la coliflor i la tallarem en rams.
En una olla amb aigua i sal, bullirem la coliflor durant uns 10 o 15 minuts.
Acabada la cocció, colarem (reservant el brou), arrebossarem i fregirem.
Quan la coliflor estigui daurada per tots dos costats, la reservarem.
Mentrestant, rentarem i pelarem la ceba i la tallarem en làmines o en daus, al gust de cadascú.
En una paella, fregirem la ceba fins que estigui escalfada, moment en el qual afegirem el safrà i remourem.
A continuació, posarem una cullerada de farina, el formatge ratllat i el brou que va sobrar de la cocció de la coliflor.
Remourem tot i cuinarem a foc lent durant uns 20 minuts.
Servirem tal qual, o triturarem la salsa.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.