Vegueria del Penedès

HISTÒRIA LOCAL

Jordi Galimany dona tots els números de El Martinet a la Biblioteca Neus Català


Redacció Sant Martí Sarroca

15-06-2022 9:31

La donació d’aquest fons té una gran importància, ja que El Martinet ha recollit durant les darreres quatre dècades l’actualitat martinenca

Jordi Galimany dona tots els números de El Martinet a la Biblioteca Neus Català. Ajt Sant Martí Sarroca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Jordi Galimany, un dels socis fundadors del butlletí local El Martinet l’any 1976, ha col·leccionat tots els números publicats de la revista de Sant Martí Sarroca al llarg dels anys i el passat 10 de juny va fer-ne la donació, degudament enquadernats, a la Biblioteca Municipal Neus Català i Pallejà, perquè puguin ser consultats per tothom qui ho desitgi.

Jordi Galimany és fill de La Masia, del barri Brugueres de Sant Martí Sarroca, tot i que fa anys que viu a la Múnia. El seu germà Joan continua vinculat a El Martinet, publicant cada mes el dietari del pare sobre la vida rural.

La donació d’aquest fons té una gran importància, ja que El Martinet ha recollit durant les darreres quatre dècades l’actualitat martinenca i ha estat testimoni de bocins de la història local. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.