Vegueria del Penedès

NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

El Grup CNL Teatre estrena de nou a Vilafranca i a Vilanova per acomiadar el curs


Redacció Vilafranca del Penedès

16-06-2022 11:14

El grup el formen 13 persones, que són voluntaris, aprenents o alumnes dels cursos de català del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf, dirigides per Isabel Valdivieso, també voluntària

El Grup CNL Teatre estrena de nou a Vilafranca i a Vilanova per acomiadar el curs. CNL

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de preparar durant tot el curs el guió de l'obra, el Grup CNL Teatre, format per 13 voluntaris, aprenents i alumnes del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf, estrena dues obres Coses de família i La casa de l’Alba, escrites per ells mateixos i dirigides per una altra participant en el Voluntariat per la llengua (VxL), Isabel Valdivieso. L’obra es representarà al Fòrum Berger Balaguer, de Vilafranca del Penedès, el dissabte 18 de juny, a les 7 de la tarda, i al Teatre Principal, de Vilanova i la Geltrú, el dilluns 20 de juny, a les 8 del vespre.

El Grup CNL Teatre ja fa quatre anys que va començar la seva trajectòria de la mà de la directora, Isabel Valdivieso, a partir del taller de teatre que es va organitzar des del VxL amb la finalitat d'oferir una activitat de reforç per practicar el català fora de l'aula a les parelles lingüístiques i als alumnes dels cursos de català. Els primers passos els va fer a Vilanova i la primera representació, Els jocs del destí, es va fer a la cloenda del curs 2018-2019.

El curs següent, 2019-2020, el grup va continuar fent nous assajos i la preparació d’un nou guió i també es va iniciar un taller a Vilafranca. Durant aquest període, després de tots els esforços per tirar endavant el projecte, i malgrat les circumstàncies difícils de la pandèmia, van estrenar Vacances a Vilafranca a final de curs.

Durant aquest curs 2021-2022 el grup també ha participat en l’acte de celebració del Dia Internacional del Voluntariat, a Vilanova, representant l’obra Cercant parella, que van escriure especialment per a l’ocasió. Ara arriba una nova posada en escena de les dues obres que ja van estrenar el dissabte 11 de juny a Gelida i que són la culminació de la feina que s’ha fet durant tot el curs.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.