Vegueria del Penedès

PREVENCIÓ D’INCENDIS

Canyelles restringeix l'ús de pirotècnia durant la revetlla de Sant Joan


Redacció Canyelles

21-06-2022 9:13

L'Ajuntament ha delimitat unes zones autoritzades per al llençament de pirotècnia durant la revetlla de Sant Joan, com a mesura de prevenció del risc d'incendi

Canyelles restringeix l'ús de pirotècnia durant la revetlla de Sant Joan. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Canyelles ha delimitat unes zones autoritzades per al llençament de pirotècnia durant la revetlla de Sant Joan, com a mesura de prevenció del risc d'incendi. Cal tenir en compte que Canyelles està envoltat de massa forestal i que el risc d'incendi és força elevat. Per això s'han restringit els espais on poder llençar coets i petards.

Els espais autoritzats són la placeta de la Bassa d'en Llot i el tram de la Riera corresponent a la pista del Casal i la plaça Francesc Macià. No està autoritzat l'ús i llançament de pirotècnia en cap de les urbanitzacions ni en els espais del nucli antic que estiguin a menys de 500 metres de zona boscosa o forestal.

S'han establert aquests dos punts com a autoritzats perquè estan més allunyats de zones de bosc i perquè és més fàcil l'accés per a les possibles tasques d'extinció en cas que sigui necessari.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.