Vegueria del Penedès

El CR Vilafranca competeix a la final nacional de gimnàstica rítmica nivell escolar

CR Vilafranca Vilafranca del Penedès

22-06-2022 16:30

Conjunt Cadet del CR Vilafranca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat cap de setmana 18 i 19 de juny de 2022 es va celebrar a la ciutat d’Amposta la Final Nacional de Gimnàstica Rítmica nivell Escolar en la modalitat de conjunts i individuals.

En aquesta competició, només hi participen els millors conjunts i individuals de cada consell comarcal que, prèviament, s’han classificat i s’han proclamat campiones de cada categoria. El Club Rítmica Vilafranca va aconseguir plaça per a un conjunt.

En categoria Cadet nivell A, van participar el conjunt format pels gimnastes Aaron Cabezas, Martina Moreno, Eva Buhigas, Alba Raventós, Clàudia Raventós i Bruna Montesinos que amb el seu muntatge de 10 maces van aconseguir una meritòria 8a posició.

Aquesta encara no és la úlitma competició de la temporada, doncs en dos setmanes, part de l’equip tècnic de l’entitat, juntament amb la gimnasta Júlia Bóveda, es desplaçarà fins a Saragossa per a disputar el campionat d’Espanya Nivell Absolut.