Vegueria del Penedès

PÀDEL

Torneig de pàdel de la Festa Major del Vendrell


Redacció El Vendrell

30-06-2022 13:47

Torneig de pàdel de la Festa Major del Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Torna el torneig de pàdel de Festa Major del Vendrell! Del 18 al 24 de juliol des de les 18:00h fins les 22:00h tornarem a omplir les pistes de pales i pilotes.

Enguany es diferencien tres nivell: iniciació, intermig i avançat, tant en categoria femenina com masculina. El format del torneig garanteix dos partits per equip.

Per participar cal ser major de 16 anys i omplir el següent  formulari d'inscripció abans del dia 13 de juliol. Les places són limitades!

El preu per persona per tal de poder prendre part a l’esdeveniment és de 15 euros per persona i, a més, inclou un pack de benvinguda i la participació al sorteig de material esportiu

Per qualsevol dubte, els interessats poden adreçar-se al Club Tennis del Vendrell o trucar al Consell Esportiu del Baix Penedès:

Truca: 616 252 064

Envia un correu: clubtennisvendrell@gmail.com

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.