Vegueria del Penedès

DROGUES

Desmantellades dues plantacions amb més de 300 plantes de marihuana a Calafell


ACN Calafell

11-07-2022 16:06

La Guàrdia Civil deté una persona per un delicte contra la salut pública durant l'operatiu 'Sabla Sive'

Desmantellades dues plantacions amb més de 300 plantes de marihuana a Calafell. Guàrdia Civil

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Guàrdia Civil ha desmantellat dues plantacions de marihuana instal·lades en dos xalets del terme municipal de Calafell. Els agents han intervingut 326 plantes que estaven en un estat avançat de floració. En l'operatiu, denominat 'Sabla Sive', els policies van detenir una persona per un delicte contra la salut pública i un altre per defraudació de fluid elèctric. La persona arrestada es trobava a l'interior d'un dels habitatges en el moment del registre i va quedar a disposició del jutjat d'instrucció número 8 del Vendrell. En el dispositiu fet dimecres passat, també es van localitzar 33 focus especials pel cultiu de marihuana, disset transformadors elèctrics, compresos, ventiladors, entre altres materials.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.