Vegueria del Penedès

ESTIU 2022

Un tauró i dues tintoreres obliguen a tancar platges de Sitges i Vilanova durant unes hores


ACN Sitges

14-07-2022 15:38

Salvament Marítim informa que no són espècies que ataquin les persones

Tintorera. CRAM

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La presència d'un tauró i dues tintoreres a escassos metres de la costa ha obligat a posar la bandera vermella i prohibir el bany en algunes platges de Sitges i Vilanova i la Geltrú. A Vilanova s'ha tancat la platja Sant Gervasi a primera hora del matí per la presència de dues tintoreres, però poc després de les deu del matí ja es tornava a permetre el bany. Durant el matí, el servei de socorrisme ha fet vigilància amb motos aquàtiques sense que hagin tornat a aparèixer. A Sitges s'han tancat les platges de la Fragata, la Ribera, la Bassa Rodona i l'Estanyol per la presència d'un tauró a menys de 100 metres de la costa. La bandera vermella s'ha penjat poc abans de la una del migdia i a les tres de la tarda ja onejava la bandera groga.

La presència dels animals no ha requerit en cap moment la presència d'agents de Salvament Marítim. Des de l'ens s'explica que es tracta d'espècies que no ataquen a les persones i, per tant, no suposen un perill per als banyistes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.