Vegueria del Penedès

ESTIU 2022

Quatre morts per l'onada de calor a Catalunya des de diumenge, 360 arreu de l'estat


ACN Barcelona

17-07-2022 9:51

L'Institut Carlos III informa d'una defunció atribuïble a la temperatura diumenge passat, una dijous i dues divendres

Quatre morts per l'onada de calor a Catalunya des de diumenge, 360 arreu de l'estat. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Quatre persones han mort per causes atribuïbles a l'onada de calor a Catalunya des de diumenge, segons informació de l'estadística de Monitorització de la mortalitat diària per excés de temperatura de l'Institut de Salut Carles III (ISCIII). Aquesta recull dues morts atribuïbles a la temperatura aquest divendres, una dijous i una diumenge passat. Al conjunt de l'estat es comptabilitzen 360 morts atribuïbles a la temperatura des del 10 de juliol. Aquell dia hi van haver 15 defuncions, que van pujar a 28 dilluns, 41 dimarts, 60 dimecres, 93 dijous i el pic es va donar aquest divendres amb 123 defuncions en un sol dia atribuïbles a la temperatura. Del total de víctimes a Catalunya, l'estadística recull que una era major de 85 anys.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.