Vegueria del Penedès

VÒLEI

El vòlei platja del 15 d’agost més viu que mai


Redacció El Vendrell

22-07-2022 17:42

Torneig vòlei platja de Sant Salvador. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La zona de les Palmeres de Sant Salvador s’omplirà d’esportistes, xarxes i pilotes de volei el proper 15 d’agost. El Consell Esportiu del Baix Penedès celebra el seu tradicional torneig a de 4x4 mixt a la platja de Coma-ruga, el qual s’emmarca en els programes d’esport popular de l’entitat esportiva.

Per participar cal omplir el següent formulari d'inscripció abans del dia 8 d’agost, ja que les places són limitades. El preu per poder prendre part a l’esdeveniment és de 15 euros per persona i cal ser major de 16 anys.

Els esportistes estan convocats a la plaça de les Palmeres de Sant Salvador a les 9:15h per disputar el torneig en format de lliga i encreuaments finals. Durant la jornada es repartirà un welcome pack a tots els participants i, a més, els equips guanyadors obtindran premis de material esportiu.

Per qualsevol dubte, els interessats poden adreçar-se al Consell Esportiu del Baix Penedès, correu: activitatscebp@gmail.com

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.